Cautare

149 de rezultate pentru "coduri 745" (3.72 secunde)
Ministerul Finantelor Publice a stabilit, printr-un ordin recent, o noua procedura de atribuire a codului de inregistrare fiscala pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere.
Pentru a nu se produce un blocaj este benefic pentru firmele romanesti sa cunoasca inca de acum aceste coduri de TVA si, la randul lor, sa transmita codul propriu de TVA, furnizorilor lor din celelalte state comunitare.
"Nici in Ungaria, rascoalele de strada (...) nu au izgonit investitorii care de obicei isi socotesc riscurile dupa alte coduri decat cele ce se se evoca in cabinete si se difuzeaza ancilar de jurnalisti", sustine Silvestri.
Declaratiile se completeaza cumulat pe doua coduri de inregistrare in scopuri de TVA ale partenerilor de tranzactii, indiferent daca au fost realizate, cu acelasi partener, operatiuni impozabile cu 9% si operatiuni impozabile cu 19%.
IMM, potrivit Legii 346/2004, societatile care desfasoara activitate potrivit urmatoarelor coduri CAEN: CB.0.00 - industria extractiva de produse neenergetice;
In functie de gravitatea problemelor constatate, solutiile pot fi coduri de conduita, actiuni de reglementare, aplicarea legislatiei europene sau chiar proceduri de infringement.
De aceea sfatuim consumatorii oradeni sa verifice cu atentie preturile produselor pe care doresc sa le cumpere din aceste spatii comerciale, prin folosirea cititoarelor de coduri de bare.
Noile coduri ale justitiei urmeaza sa intre in vigoare in vara acestui an, insa sunt destul de controversate.Bancile se pregatesc de o avalansa de executari silite in acest an, dupa ce facilitatile la plata ratelor, oferite clientilor in cursul anului trecut, au expirat.
Oferim celor mai dinamici 5 participanti coduri de inscriere in programul IQads Kadett, primul program de identificare, selectare si formare a tinerilor cu potential pentru o cariera in industria de marketing si comunicare, program sustinut de Coca-Cola HBC Romania si dezvoltat de IQAds Kadett.
Textul subliniaza intarzieri in discutiile parlamentare interne privind cele doua Coduri de Procedura, Civila si Penala, asupra carora Bruxellesul se pronunta anual.
• Exista in jur de zece coduri deontologice, dar niciunul nu este acceptat de toti jurnalistii, iar autoreglementarea este insuficienta • Piata este foarte concentrata, ceea ce a dus la aparitia unor oligopoluri.
Noutatea din acest an este aceea ca topul nu a mai fost intocmit pe sase domenii de activitate, ci s-au luat mai multe coduri CAEN (Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala) in calcul, astfel ca a fost posibil ca mai multe societati doljene sa intre in "Topul firmelor", a explicat Ioan Vigaru.
Fiind vorba de o florarie, va trebui sa incluzi in actul constitutiv al societatii urmatoarele coduri CAEN: - 4262 - Comert cu ridicata al florilor si al plantelor;
Potrivit bancherilor, serviciile se activeaza dupa ce clientul completeaza o cerere de aderare si sunt sigure, operatiunile realizandu-se pe baza unor coduri de identificare/parole.
De asemenea, Orange nu solicita niciodata clientilor sai prin e-mail, mesaje scrise, scrisori sau apeluri telefonice informatii referitoare la conturi bancare, parole personale sau coduri de reîncarcare.Premii de la AltexAlta metoda de a frauda utilizatorii de cartele telefonice reîncarcabile este folosirea numelor unor companii cunoscute.
Opinia generala in privinta hackerilor este cea conform careia acestia sunt pasionati ai informaticii care au ca scop spargerea anumitor coduri, baze de date, pagini web.
Categoriile de produse Datalogic distribuite de Logicom sunt cititoarele de coduri de bare de uz general, dar si cititoare (scanner-e) fixe industriale (categoria Magellan), cititoare on counter si in counter (QuickScan, Heron, Gryphon, PowerScan) si device-uri mobile ( Kyman, Falcon, Skorpio, Elf, Memor, Rhino, Lynx.
Dell Secureworks a oferit o lista de domenii despre care se banuieste ca au fost folosite pentru a raspandi virusul, insa avertizeaza ca in fiecare zi se genereaza coduri noi.
Desigur, nu putem toti memora coduri complicate ca X6*jOl45H@$. E clar ca avem nevoie de altceva ca sa inlocuim parola, cea mai arhaica metoda de deblocare a telefonului, calculatorului ori a site-urilor preferate.
Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Menas Fashion Concept au "vorbit" despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.
google-analytics.com